Сучасна підготовка до ЗНО
Гарантія результату

Вам зателефонувати?

Відгуки

Батьків Учнів Відеовідгуки Фотовідгуки

Бондаренко Олександр

предмети Математика, українська мова
результати ДПА на відмінно
вступив до вступ до 10 класу
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 29.06.2015 р.

Дорогі Єнотіки, Шановні викладачі та адмін. персонал, щиро дякую Вам за Вашу роботу! Мій син вперше відчув в собі впевненість у своїх знаннях. Було важко, але зараз він згадує про Вас з великим задоволенням і вперто мріє про підготовку до ЗНО в Enotti. Мені, як батьку це дуже приємно. Підхід, комунікація та зворотній зв’язок був на найвищому рівні. Ми приємно вражені і не жалкуємо за витрачені кошти. Бажаємо Вам постійно вдосконалювати процес навчання, успіхів, процвітання, державного визнання, здоров’я і завжди яскравих подій!Шаленого Вам успіху!!! З повагою, Бондаренко О.С.

Сєваст”янова Олена

предмети Біологія, хімія
результати 195, 193
вступив до КНМУ ім О.О. Богомольця, лікувальна справа
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 29.06.2015 р.

Підготовка до ЗНО у навчальному центрі Enotti відбувається на дуже високому рівні. Заняття проходять в дружній атмосфері, постійно відбувається зворотній звязок з батьками учнів. Існує система заохочень кращих учнів. Викладачі намагаються донести знання до кожного. Дуже багато методичного матеріалу: наочність, тестові завдання, схеми, таблиці. Всі це допомагає учням сприймати дисципліни з задоволенням, як цілісну систему. Щиро дякуємо Катаріні (викладач біології) та Ірині (викладач з хімії) за професійність, за якісну підготовку протягом всього навчального року! Отже, ми дуже задоволені викладачами навчального центру Enotti.

Ященко Лариса

предмети Біологія
результати 173
вступив до КНУ ім. Т.Г. Шевчанка, лабораторна діагностика
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 29.06.2015 р.

Курси заохочують дітей до навчання. Досвідчені педагоги готують абітурієнтів до ЗНО. Рекомендовано для ініціативних дітей.

Короткевич Тетяна, Пасечнюк Володимир

предмети Біологія, хімія
результати 194, 184
вступив до КНМУ ім О.О. Богомольця, лікувальна справа
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 29.06.2015 р.

Хочу выразить огромную благодарность преподавателям Катарине и Ирине за высокий профессионализм и ответственный подход к работе, за интересные и содержательные занятия, за ту обстановку, где было комфортно, дружелюбно и в то же время весело. Дочь ходила к Вам с большим удовольствием. Вы весь год жили одной семьей и Вам не безразличны были их успехи и настроения. Благодаря Вашей работе моя дочь не сомневалась в своем выборе и дальнейшем направлении. Буду рекомендовать Вас друзьям и знакомым! Успехов Вам в дальнейшей работе. С уважением, Татьяна!

Слатвінська Олена

предмети Біологія, хімія
результати 195, 198.5
вступив до КНМУ ім О.О. Богомольця, лікувальна справа
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 29.06.2015 р.

Дуже вдячна команді Enotti за підготовку доньки до ЗНО. За цей рік ви стали для неї сім’єю, чуйною, доброзичливою, яка приймає дитину такою, яка вона є. Я рада, що зробили правильний вибір, щодо підготовки до ЗНО. Але ЗНО не було самоціллю. Ваша команда допомогла згрупувати, відшліфувати,доповнити, довести до автоматизму в відповідях шкільні знання. Маючи молодших дітей, я вже зробила свій вибір, щодо подальшої їх підготовки до шкільних іспитів, звичайно, це Enotti. Визначення рейтингу і нагороди кращих учнів теж мали сильний стимул бути кращою. Бажаю творчої наснаги, гарних учнів, довгих років плідної праці на педагогічній ниві.

Хільченко Костянтин

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 187.5, 190 балів
вступив до КНУХТ, біотехнологія, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 19.06.2014р.

Благодарю за проделанную работу на очень высоком уровне. Теперь с нетерпением ожидаем подведения итогов. Что хочется пожелать: увеличить количество предметов, осваивать не только Дарницкий район, но и другие районы Киева, а может быть и не только Киева. Дорогу осилит идущий!!!

Ганбарова Ірина

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 178.5, 161 балів
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця
рік навчання 2013-2014
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 26.06.2014р.

Хочу выразить благодарность Катарине и Ирине за проделанную работу в обучении сына, за терпение, умение заинтересовать предметом, за знания, огромную информационную базу по предметам.
Вы вселили в ребенка уверенность в своих знаниях и повысили его самооценку. Очень довольны качеством образования и психологическим климатом курсов.
Желаю процветания, больше учеников. Вы лучшие!!!
С уважением, Ирина

Волкова Ірина

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 188.5, 168 балів
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 21.06.2014р.

Огромное спасибо преподавателям, которые вкладывают свои знания и душу в учебный процесс. На мой взгляд, в учебном центре работают ПЕДАГОГИ с «большой буквы».
Спасибо!!!

Пілявська Олена

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 197.5 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 20.06.2014р.

Відгук позитивний, задоволені формою навчання, чекаємо кінцевого результату (оцінки ЗНО)

Бондаренко Олександра

предмети Біологія
результати 198 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2012-2013
форма навчання повний курс
дата публікації 10.09.2013р.

Нашли Катарину за год до поступления в ВУЗ. Пришлось учить всю программу с нуля. Занимались 2 раза в неделю по скайпу. Результаты превзошли все ожидания. Дочь очень полюбила биологию и выбрала своей профессией. Материал преподается интересно, все запоминается. Катарина очень ответственный преподаватель, ей не безразличны ее ученики. Разработала уникальную, четкую методику все выстроенно в систему. Обилие дополнительного материала и пособий, использованны современные подходы к обучению. В итоге Аля сдала тесты ЗНО по биологии на 198 баллов и поступила в Университет им. Шевченко (Институт биологии) на бюджет. Очень и очень рекомендую Катарину. Мама Али, уже студентки Университета.

Березовська Лілія

предмети Біологія
результати 198.5 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2011-2012
форма навчання повний курс
дата публікації 22.12.2011.

Здравствуйте! Мы долго искали репетитора так, как моя дочь плохо понимала биологию, а необходимо было сдавать ЗНО по этому предмету. Когда мы познакомились с Катариной и начали заниматься, все сразу изменилось. Хотим Вас поблагодарить и рассказать всем, что с помощью Вашей системы в прошлом году (2011г) моя дочь набрала по биологии в ЗНО 198,5 баллов, заняла третье место в МАНе в республиканском туре и получила дополнительно 30 баллов, заняла второе место на олимпиаде областного уровня, школьную программу щелкала, как семечки и имела только 12 баллов, как текущие оценки, так и итоговые. Всем очень и очень советую обучаться как и в системе он-лайна курсов, так и в системе личный репетитор, если вы проживаете в Киеве. Результаты просто ошеломляющие. Я до сих пор общаюсь с детьми, которые обучались в системе он-лайн курсов (мы знали друг друга через виртуальный класс), у всех прекрасные результаты по биологии. Очень всем рекомендую.

Кохан Марія

предмети Біологія
результати 190 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології
рік навчання 2008-2009
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 12.07.2009р.

Катарина — особый преподаватель!!! Индивидуальный подход — ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ИНДИВИДУАЛЕН!!! Методика с использованием электронных наглядных пособий (разработанных под каждую тему и каждого ученика) дает ПОТРЯСАЮЩИЕ РЕЗУЛЬТАТЫ! На украинском рынке такой уровень и такая методика репетиторства — качественно новый подход. Ваш ребенок, или Вы (если абитуриентом является читатель этого отзыва) не только выучите но и полюбите биологию! А после контрольных модулей, которые проводит Катарина, тесты покажутся Вам абсолютно легкими и поступить в выбранный вуз не составит проблем! Удачи Вам! С уважением Мария Кохан, мама абитуриентки.

Щербаченко Тетяна

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія, українська мова, англійська мова
результати 190, 180, 182, 160
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Ви найкращий навчальний центр. Дуже подобається у вас навчатися. Викладачі дуже доброзичливі та привітні. Матеріал викладається на всі 100%. Тут гарно підтримують перед ЗНО та просто у доросле життя! Дякую Вам! ❤

Слатвінська Катерина

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія, українська мова
результати 195, 198.5, 193
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Этот год с Enotti был одним из самых интересных в моей жизни. Благодаря дружеской атмосфере, борьбе за первенство, наглядным материалам изучение предметов не казалось сложным, как если бы это было самостоятельно. Награды в конце этапов только подстегивали и воодушевляли на дальнейшее обучение. Спасибо за это. Я буду очень скучать за Enotti!

Бобир Денис

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 195, 198.5
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

З впевненістю можу сказати, що Enotti – це найкращий навчальний центр в Києві, який готує своїх слухачів до ЗНО на всі 100%. Кожне заняття здобуваєш нові знання та потрібну інформацію, одночасно з цим заняття в Enotti проходять весело та невимушено. Дуже задоволений якістю підготовки в Enotti, неймовірно вдячний викладачам. Рекомендую!

Компанієць Дмитро

FOTO OTZIV

предмети Українська мова, історія України
результати 170, 175
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Дуже гарний центр для отримання знань перед ЗНО. Висококваліфіковані вчителі, гарна обстановка та весела компанія. Бажаю всього найкращого. З любов’ю, Дмитро.

Сєваст”янова Анастасія

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 195, 193
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Мені дуже сподобалося готуватися разом з центром Enotti. Приємно вразила дружня атмосфера під час проведення занять. Викладачі у будь-яку хвилину були готові допомогти і відповісти на питання. Під час уроку акцентувалася увага на деталях ЗНО, де автори оцінювання можуть нас “підловити”. І на це дійсно треба звертати увагу. Також дуже важливим для мене був маоафон, бо відразу зрозуміла, який матеріал треба повторювати. Викладачі з повагою ставилися до кожного з нас. Найбільше сподобалася анатомія, бо багато наочних матеріалів. А в хімії подобався розділ орг. хімії та лабораторні роботи. Отже, я дуже вдячна навчальному центру Enotti за якісну підготовку!❤

Цасюк Євген

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 184
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання інтенсив
дата публікації 02.07.2015р.

Навчальний центр Enotti – місце де можна гарно підготуватися до екзаменів завдяки гарним викладачам та дійсно цікавим урокам. Матеріал, даний викладачами був як і потрібний для ЗНО, так і просто цікавий матеріал для себе. Сподобалась манера викладання, особливо марафон.

Ященко Анастасія

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 173
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Давали дуже лаконічні конспекти. Веселі та пізнавальні уроки. Знайшла нових друзів. Буду рекомендувати майбутнім абітурієнтам це місце:)

Асадов Мікаїл

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 143
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 02.07.2015р.

Все дуже гарно, хороші вчителі і хороші люди в групах. Не нудно, завжди весело. Я запам’ятаю Enotti на все життя:)

Кириленко Дмитро

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 174.5
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання інтенсив
дата публікації 02.07.2015р.

Цікава, новітня школа з якісним рівнем підготовки до ЗНО, а також з гарними та привітними вчителями. Дуже цікавий навчальний процес, з цікавим способом подачі інформації. Цікаві презентації та наукові фільми на уроці.

Мишкіна Злата

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія, українська мова
результати 191, 182
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання інтенсив
дата публікації 02.07.2015р.

Я навчаюся з кінця лютого, і тоді в мене взагалі не було надії, що можна так швидко підготуватися до ЗНО. Зараз я майже впевнена, що вступлю до ВНЗ. Дякую, дуже ефективно. Дуже наглядно ілюструється матеріал за допомогою об’ємних моделей і комп’ютерних програм. Дуже зрозуміло, коли все малюємо.

Дзівалківська Марія

FOTO OTZIV

предмети Біологія, хімія
результати 192, 192
вступив до ще не відомо
рік навчання 2014-2015
форма навчання повний курс
дата публікації 02.07.2015р.

Час, проведений у Enotti, був особливим. Були і складні моменти – домашки, контрольні, але більшість часу це було цікаво і весело. У підготовці дуже допомагали конспекти, у яких є все необхідне, різні відео, презентації чи власні замальовки. Для нас були створені найкращі умови для навчання, які тільки можуть бути. Тому я люблю Enotti. На кожному занятті завжди дружня атмосфера, чайок і щось дійсно новеньке. Особливо запам’яталися зйомки відео, а ще той урок, коли ми вивчали ракоподібних на живих раках.

Федоренко Олексій

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 197.5 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 23.06.2014р.

Знання подаються у легкозасвоюваній формі. Дуже гарна атмосфера. Враження тільки позитивні.

Харламова Євгенія

предмети Біологія, хімія
результати 196, 183.5
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 23.06.2014р.

Я безумно счастлива, что посещала центр на протяжении 9 месяцев. Каждую деталь из материала преподносят прямо тебе в голову, коллектив преподавателей настолько терпелив и отзывчив, что кажется будто тебе объясняет кто-то из семьи. До этих курсов по химии я “плавала” во многих понятиях и явлениях, а что уж говорить про расчеты в задачах… Но благодаря Ирине я теперь не такой уж и профан))
Побольше бы таких центров в Украине, а вообще пора заменить все школы сетью Enotti!

Кошлаков Сергій

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 194 бали
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання інтенсив
дата публікації 02.07.2014р.

Отличный учебный центр! За месяц интенсива повторил очень много и узнал тоже немало. Отличная система обучения и грамотные преподаватели! В общем круто!

Гринкевич Наталія

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 194 бали
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання інтенсив
дата публікації 27.06.2014р.

Дуже сподобалося навчання. Високий рівень кваліфікації викладачів, зручна форма подачі матеріалу. В процесі навчання видаються конспекти, додаткові таблички, видео- та аудіо-матеріали. Дається багато домашнього завдання, що дозволяє повторити та закріпити пройдений в класі матеріал. У групі вконтакті також викладається багато тестів, поглибленної інформації, що дозволяє учням поєднати приємне с корисним 
Всім рекомендуємо!
Р.S Велике спасибі Катаріні за те, що Вам вдалося так зацікавити своїм предметом, створити чудову атмосферу на заняттях  хороших, старанних та розумних учнів бажаю вам в майбутньому.

Степаненко Костя

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 190.5 балів
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 26.06.2014р.

Мені дуже сподобався той рік, який я провчився у Вашому навчальному центрі. Чесно кажучи, якби в мене був ще один рік, я б залюбки вчився ще.

Степанчук Євгенія

предмети Біологія
результати 188.5 балів
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 08.07.2014р.

Enotti- замечательный центр! Огромное спасибо преподавателям! Просто вкладывают душу в учеников!За 9 месяцев знания с нуля выросли до приличного уровня))И подумать не могла, что зно на 190 – настолько реально))) Очень дружеская и приятная атмосфера в центре ❤ Огромнейшое спасибо !!)

Хільченко Марія

предмети Біологія, хімія
результати 187.5, 190 балів
вступив до КНУХТ, біотехнологія, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 21.06.2014р.

Мне очень понравилось учиться в вашем центре Enotti.
Катарина и Ирина смогли всего за 9 месяцев впихнуть мне в голову столько информации,
сколько не удалось моим школьным учителям за 5 лет.
Честно говоря, я даже жалею, что наша учеба в Ennoti завершилась,
хотелось бы еще учиться и учиться у вас.
И конечно, не могу не сказать спасибо за то, что благодаря вашим курсам,
я встретила очень хороших ребят, с которыми, надеюсь, мы продолжим общаться и дальше.❤

Коваленко Ірина

предмети Біологія, хімія
результати 187.5, 166 балів
вступив до КНУХТ, біотехнологія, бюджет
рік навчання 2013-2014
форма навчання повний курс
дата публікації 25.06.2014р.

Лучшее что случилось со мной за последние три года это курсы енотти) и все все все кто был там: Ирина, Катарина, Таня с Настей. А еще я нашла много друзей .
Спасибо вам огромное! Ирина отдельное спасибо вам за то что впихнули в мой мозг такие огромные знания по химии. Я если честно сама не понимаю как у вас это удалось. Вы для меня теперь просто Бог химии .

Ганбаров Нікіта

предмети Біологія, хімія
результати 183, 161 балів
вступив до НМУ імені О.О. Богомольця
рік навчання 2013-2014
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 21.06.2014р.

Мені дуже подобається тут навчатися. Атмосфера, рівень викладачів, індивідуальне відношення до кожного на самому високому рівні.

Бойко Оксана

предмети Біологія, хімія
результати 10 класниця
вступив до -
рік навчання 2013-2014
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 27.06.2014р.

Я отримала від курсів позитивне враження. Окремо про кожен предмет. Хімія – конспекти фахові, викладач сильний і видно, що «живе» своїм предметом. Біологія. Конспекти фахові, ставлення викладача до учнів хороше. Викладач фаховий і «живе» своїм предметом. Наявні різноманітні види робіт. Велика увага приділяється задачам з генетики та екології. Всі питання шкільного курсу біології розглядаються однаково на високому рівні.

Горбачов Олексій

FOTO OTZIV

предмети Біологія
результати 178.5 балів
вступив до КНУФВС, реабілітація
рік навчання 2013-2014
форма навчання інтенсив
дата публікації 26.06.2014р.

Репетитор по биологии – ПРОФЕССИОНАЛ! Советую! После поступления также обещала помочь, если будут вопросы!

Герасько Таїсія

предмети Біологія
результати 191.5 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, ННЦ Інститут біології, бюджет
рік навчання 2011-2012
форма навчання інтенсив
дата публікації 21.09.2012р.

Кто-то там писал про короткие сроки в 3 месяца, так вот у меня тогда были супер короткие — всего 3 недели. При этом тесты прошлых годов проходила на онлайн-ресурсах на от 134 до 168 баллов. Когда сообразила, наконец, что ситуация критична, ни один репетитор не хотел браться за моё обучение. Согласилась только Катарина, за что я ей в результате очень благодарна, потому что в следствие изнурительных 3-часовых ежедневных занятий, ЗНО были успешно сданы на 191,5. Сейчас я студентка КНУ им.Т.Шевченко

Задеряка Анастасія

предмети Біологія
результати 193.5 балів
вступив до КНУ імені Т.Г. Шевченка, психологія
рік навчання 2008-2009
форма навчання повний курс
дата публікації 22.11.2011р.

Некоторое время назад уже писала отзыв для Катарины, и решила выложить сюда информацию в том же виде, в котором она была, когда впечатления были ещё совсем свежими.
Звучало это так:
«Когда я поняла, что до ЗНО уже меньше 4-х месяцев, а университетские курсы нифига не дают, пришлось в срочном порядке трясти родителей и искать репетитора… Катарина — первый и единственный предподаватель, с которым мы решились на встречу, и знаете, что?) Мы не просто не пожалели — я была просто в восторге! Биология, до сих пор скучная и непонятная, стала для меня новым увлечением! Я увидела, что это не просто школьное запоминание количества пестиков-тычинок у того или иного цветка, а что это может быть действительно интересно! Что может вызывать больший интерес, чем то, что ты из себя представляешь?)))
Для меня занятия были весёлыми и увлекательными, и это, между прочим, были первые серьёзные занятия, которые я не прогуливала. :Р
И кстати, сейчас, на лекциях по биологии в университете им. Шевченка, нам диктуют уже известные мне вещи! Поэтому, мне не так сложно, как остальным.)))
Спасибо большое!!! :) )))»
С тех пор прошло уже два с половиной года, и моё мнение не изменилось. :)

Стефанія Балабаєва

предмети Біологія
результати 187 балів
вступив до КНМУ імені Богомольця
рік навчання 2009-2010
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 25.06.2010р.

Много писать не стану,я просто хочу высказать свое большое спасибо Катарине!:)
В 8 классе я захотела поступать в Украинский медицинский лицей имени О.О.Богомольца,сдавать нужно было биологию.
Нашли на сайте Катариночку по хорошим отзывам:)
И вправду,с этим учителем учить биологию было одно удовольствие.
В лицей я поступила.То,что проходили с Катариной помню до сих пор.
Спасибо ей большое!
Отличный метод преподования,а главное действенный!

Книженко Катерина

предмети Біологія
результати 186 балів
вступив до КНМУ імені Богомольця, бюджет
рік навчання 2008-2009
форма навчання повний курс
дата публікації 25.06.2009р.

Катарина — самый лучший преподаватель, которого я когда-нибудь видела. Катарина имеет свой подход к каждом человеку. До занятий с ней я биологию не понимала вообще, но благодаря Катарине, биология мне стала казаться совсем даже не сложной наукой. Я сдала тесты на отлично, 186 баллов в 2009 году и поступила в Богомольца!

Дроздов Іван

предмети Біологія
результати 185.5 балів
вступив до КНУБіП, ветеринарна справа
рік навчання 2008-2009
форма навчання напівінтенсив
дата публікації 13.06.2009р.

Реально с Катариной я полюбил биологию еще больше…
ЗНО после репетиторства оказалось не тяжелым … результат 185,5 … занимался 2 раза в неделю по 2 часа …
Все условия для подготовки есть ! Остается только захотеть и все))
Рекомендую ))

Ремезовська Анна

предмети Біологія
результати 190.5 балів
вступив до КНМУ імені Богомольця, стоматологія
рік навчання 2009-2010
форма навчання повний курс
дата публікації 09.07.2010р.

Катарина — очень классный и профессиональный преподаватель! У неё в действительности индивидуальный подход к каждому и уникальная методика обучения, благодаря которой биология, из не понятного предмета, становится самым интересным, простым и любимым. Благодаря ей мне удалось сдать тестирование на 190.5 балов в 2010 году и поступить в университет имени О.О Богомольца на стоматолога.
Катарина, Вы — умница! Спасибки большое! =))